facebook-logo

  •  

Nyheder

 

01.10.2014

Hold godt øje med vores facebookside - det varer ikke længe inden vi smider en konkurrence op, hvor du kan være heldig at vinde din helt egen kok i 5 timer.

Du kan finde os her, og få inspiration til din næste fest: www.facebook.com/chef2go.dk

 

01.10.2014

Vi har fået rigtig mange henvendelser efterhånden, fra kunder på Fyn og Sjælland -  i særdeleshed fra København.

Chef2Go har derfor valgt at indgå samarbejde med en række dygtige kokke fra Fyn, Sjælland og Storkøbenhavn, der fremover kan komme ud til Jer, og lave den gode mad som vores jyske kunder har nydt glæde af længe.

Vi er stolte over at så mange kontakter os, og det er kun på grund af så mange glade og tilfredse kunder, at vi nu kan tilbyde vores service i hele landet.

Tak for Jeres opbakning - vi glæder os til at lave mad til endnu flere selskaber i hele landet.

 

30.04.2015

Chef2Go kan nu tilbyde noget ekstra til festen i form af vores syngende tjener, Katrine Thing Holm, der er studerende på konservatoriet.

Katrine har en fantastisk stemme, og giver gerne et par festlige indslag til jeres bryllup, konfirmation eller noget helt tredje.

Kontakt os for yderligere info og priser.

I kan høre lidt af Katrines repertoire her:

https://www.youtube.com/watch?v=ZPy-ZBY9B80&feature=youtu.be

 

22.07.2016

Chef2Go har valgt at donere et beløb til Foreningen for Danske Kræftramte Børn.
Vi er meget glade for at have midler til at kunne glæde andre, der ikke altid har det let og oplever mange op- og nedture.
Foreningen for Danske Kræftramte Børn, er en forening af frivillige der giver danske kræftramte børn et tiltrængt afbræk fra en ellers hård hverdag som patient.
Børnene kommer bl.a. på udflygter, møder andre børn i samme situation som dem selv og ikke mindst får et afbræk fra hverdagen.

Vores tanker går til alle de mange børn, hvis hverdag primært består af sygehus, læger og utallige prøver.

Chef2Go

 


Opdateres løbende – så hold øje med vores hjemmeside og se om der dukker et godt tilbud op eller tilmeld dig vores nyhedsbrev her på siden, og modtag spændende nyheder, tilbud og meget andet.